Valentine Warner Eats Scandinavia

Nat Geo People
2 Dec 2017 - 1:05pm

စြန္႔စားမႈကိုခံုမင္တဲ့ စားဖိုမွဴး ဗယ္လင္တိုင္း၀ါနာဟာ ေျမာက္ ပင္လယ္ကေန စကင္ဒီေနဗီးယားဆီ အစားအေသာက္ရွာပံုေတာ္ ခရီးစဥ္ သြားပါတယ္။ ေနာ္ေ၀ကၽြန္းစြယ္ကေလးမွာ အရသာ ရွိ လွတဲ့ ဟက္ေဒါ့ငါးဟင္းလ်ာကို တည္ခင္းၿပီး ဆဲန္၀စ္လုပ္နည္းကို ခပ္တိုတို ေလ့လာပါတယ္။ ဒါ့အျပင္ ကမ္ၻာ့အေကာင္းဆံုး စား ေသာက္ဆိုင္ဆု ၃ ႀကိမ္ရခဲ့တဲ့ စားေသာက္ဆိုင္က အဓိက ဖန္တီးရွင္ တခ်ဳိ႕နဲ႔လည္း ေတြ႕ဆံုပါလိမ့္မယ္။ အစဥ္အလာ ဒိန္းမတ္ဟင္းလ်ာေတြကို ရွာေဖြရာမွာ ဂႏၳ၀င္ အသည္းႏွစ္ ျပဳလုပ္နည္း၊ အလွည့္အေျပာင္းေလးပါတဲ့ အဆာသြပ္မုန္႔ လုပ္ နည္း၊ စကင္ဒီေနဗီးယန္းအႀကိဳက္ ဘီစကြတ္မြမြ လုပ္နည္းေတြ ကို ေလ့လာ စမ္းသပ္ၾကည့္ပါလိမ့္မယ္။